Τοποθεσία | Cretan Dream Royal Luxury Suites

Κατω Σταλος Χανιων

Ο Σταλός απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα δυτικά από την πόλη των Χανίων. Βρίσκεται δίπλα στις κοσμοπολίτικες περιοχές της Αγ. Μαρίνας και του Πλατανιά και διακρίνεται από μεγάλη τουριστική ανάπτυξη.

Ο Κάτω Σταλός ξεχωρίζει για την μεγάλη σε έκταση αμμώδη παραλία του. Βραβευμένη με γαλάζια σημαία είναι μια πολύ καλά οργανωμένη παραλία στην οποία ο παραθεριστής μπορεί να λάβει όλες τις δυνατές τουριστικές υπηρεσίες.
Νοτιότερα της μεγάλης παραλίας, προχωρώντας στην ενδοχώρα και ανάμεσα σε καταπράσινους λόφους, βρίσκεται το γραφικό χωριό του Πάνω Σταλού. Χαρακτηριστικό της περιοχή, οι ξεχωριστοί ανάγλυφοι σχηματισμοί βράχων.

Η περιοχή του Σταλού είναι ένα καλά οργανωμένο τουριστικό θέρετρο και αποτελεί πόλο έλξης αρκετών επισκεπτών καθώς απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων και από τις γύρω κοσμοπολίτικες περιοχές και διαθέτει συχνή και τακτική συγκοινωνία από και προς αυτές.

Χανια Κρητης

Το άρωμα των γιασεμιών με το κόκκινο χρώμα της μπουκαμβίλιας και το μπλε της θάλασσας και του ουρανού, συνθέτουν την εικόνα της μαγευτικής πόλης των Χανίων, στην Δυτική Κρήτη.
Τα πανέμορφα Χανιά, είναι κτισμένα, πάνω στα ερείπια της αρχαίας Κυδωνίας, σημαντικής Μινωικής πόλης.
Πλούσια σε ιστορία και φυσικές ομορφιές διατηρούν την αρχοντιά τους και τα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν την ανυπέρβλητη μαγεία τους. Βυζαντινοί, Άραβες, Ενετοί, Οθωμανοί, κυριάρχησαν στην περιοχή. Η Παλιά Πόλη, τα κτίρια, και τα μνημεία της, αποτελούν τρανή απόδειξη της πλούσιας ιστορίας της.

Αυτό που κάνει τα Χανιά έναν μοναδικό τόπο προορισμού είναι ότι εκτός από την πλούσια ιστορία της και την πολιτιστική της κληρονομιά, διαθέτει, ολόκληρος ο Νομός, ξεχωριστή φυσική ομορφιά. Τα Λευκά όρη, οι χαράδρες και τα πολλά και μοναδικού κάλλους φαράγγια της, το απέραντο γαλάζιο στο Κρητικό και Λυβικό πέλαγο, με τις μοναδικές θαλασσινές «γωνιές» τους, μαγνητίζουν κάθε επισκέπτη του νομού.
Τα Χανιά πλέον είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς με άρτιες τουριστικές υποδομές.