Δωμάτια | Cretan Dream Royal Luxury Suites

Δωμάτια

Εναρμονισμένα καλαίσθητα με το περιβάλλον τα νέα 20 δωμάτια του ξενοδοχειακού ομίλου Cretan Dream Royal υπόσχονται στους επισκέπτες τους, διακριτική πολυτέλεια πλούσιες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση με άρωμα Κρητικής φιλοξενίας. Σχεδιασμένα με στόχο την απόλυτη χαλάρωση, την άνεση και την εξυπηρέτηση, με θέα τη θάλασσα ή τους γραφικούς λόφους της περιοχής, υπόσχονται ονειρεμένες διακοπές.
executive-suite

Executive Suite

Εννέα δωμάτια χωρητικότητας 2-3 ατόμων, διακοσμημένα στα γήινα χρώματα, και με υλικά απόλυτα εναρμονισμένα στο περιβάλλον της περιοχής, προσφέρουν στον επισκέπτη πολυτέλεια, άνεση και πλούσιες υπηρεσίες.

Executive Suite with Private Pool

Η χαλάρωση στα δωμάτια του νέου συγκροτήματος του ομίλου Cretan Dream Royal είναι συνυφασμένη με την κομψότητα που προσδίδουν οι χώροι του. Η ηρεμία της μοντέρνας αρχιτεκτονικής τους μαζί με την πλήρη παροχή υπηρεσιών προσφέρουν σιγουριά για ονειρεμένες διακοπές.
executive-suite-private-pool
executive-suite-4-bedded

Executive Suite 4 Bedded

Αρμονικοί συνδυασμοί χρωμάτων, κομψά έπιπλα και πλούσιες υπηρεσίες κάνουν τη διαμονή άνετη, ξεκούραστη και πολυτελή.
Το δωμάτιο είναι χωρητικότητας 4 ατόμων με διπλό κρεβάτι και δύο καναπέδες – κρεβάτι.

Superior Suite with Private Pool

Αξέχαστες διακοπές θα απολαύστε στην όμορφη αυτή σουίτα. Απολαύστε στιγμές γαλήνης στις ευρύχωρες αυτές σουίτες οι οποίες διαθέτουν ξεχωριστό υπνοδωμάτιο από το καθιστικό για περισσότερη ιδιωτικότητα και άνεση.
executive-family-suite-private-pool
superior-family-suite

Superior Family Suite

Μια οικογενειακή σουίτα χωρητικότητας 2-4 ατόμων πολύ ευρύχωρη, κομψή και πλήρως εξοπλισμένη για άνετες, χαλαρές διακοπές με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού πελάγους.

Maizonette with Private Pool

Στις αποχρώσεις του καφέ που δένουν τόσο αρμονικά με την πέτρα η μεζονέτα του Cretan Dream Royal διακρίνεται για την ευρυχωρία της , τον πλήρη εξοπλισμό της και την γαλήνη που προσφέρει στους φιλοξενουμένους της από την μεγάλη βεράντα με την υπέροχη θέα στο μπλε της θάλασσας και του Κρητικού ουρανού.
maisonette
dome-suites-prive-pool

Dome Suites Private Pool

Η υπέρτατη έκφραση της αρχιτεκτονική καλαισθησίας βρήκε το χώρο της. Την γαλήνη που προσφέρουν στο επισκέπτη οι γήινοι χρωματισμοί των δωματίων με το πράσινο των εξωτερικών χώρων του νέου παραρτήματος του Cretan Dream Royal , συμπληρώνει η καλλιτεχνική δημιουργία.

Executive Suites 2 Entrances

Ένα δωμάτιο με δύο εισόδους είναι πρόκληση για τους επισκέπτες του ομίλου Cretan Dream Royal. Μία είσοδος για να σ’ αγκαλιάζει όταν την ανοίγεις η θαλασσινή αύρα και μια δεύτερη για το γήινο που προσφέρει η γραφικότητα των γύρω λόφων.
executive-suite-2-entrances02