Αρχική | Cretan Dream Royal Luxury Suites

Κάντε απευθείας κράτηση και κερδίστε !

Cretan Dream Royal - Luxury Suites

Άρωμα και φιλοξενία Κρήτης μπερδεύονται στα λιθόστρωτα μονοπάτια του νέου ξενοδοχείου του ομίλου Cretan Dream Royal.
Χτισμένο αμφιθεατρικά στα παράλια της περιοχής του Κάτω Σταλού, λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη των Χανιών, υπόσχεται μοναδικές διακοπές.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε προνομιακή θέση. Διαθέτει πανοραμική θέα στην θάλασσα και απέχει ελάχιστα από τις όμορες κοσμοπολίτικες περιοχές.
Η μεγάλη σε έκταση, αμμώδη παραλία, πλήρως οργανωμένη, απλώνεται μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Τα νερά πεντακάθαρα και εύκολα προσβάσιμα για τους παραθεριστές.
Το συγκρότημα διαθέτει 20 πετρόκτιστες σουίτες με υπερσύγχρονες παροχές και υπηρεσίες. Η μοντέρνα κατασκευή, τα φωτεινά δωμάτια και η κομψή επίπλωση κάνουν το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα να αποτελεί πραγματικό κόσμημα για την παραλία της περιοχής του Κάτω Σταλού.

Κοινόχρηστοι χώροι όμορφα διαμορφωμένοι. Μονοπάτια περιστοιχισμένα με καταπράσινα παρτέρια. Δίκταμο, Λεβάντα και άλλα φυτά που ευδοκιμούν στην Κρητική γη αρωματίζουν και δίνουν ξεχωριστό χρώμα στις διακοπές των παραθεριστών.
Κι όλα αυτά σε απόλυτη αρμονία με το απέραντο γαλάζιο και το θαλασσινό αεράκι που συντροφεύει τις βραδιές στα τα αμφιθεατρικά μπαλκόνια του συγκροτήματος.
Το ηλιοβασίλεμα μοναδικό. Ειδυλλιακές στιγμές από τους χώρους του εστιατορίου και του εξωτερικού μπαρ.

Εδώ όλα θαρρείς συνωμοτούν για την μέγιστη απόλαυση. Η διαχειριστική ομάδα και οι εργαζόμενοι σ’ αυτό ξέρουν πώς να δημιουργούν τις προϋποθέσεις εκείνες για να έχουν οι επισκέπτες τους αξέχαστες διακοπές.
Πάντα με αγάπη, χαμόγελο και ειλικρινή ευγένεια γι’ αυτό που κάνουν.

ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ CRETAN DREAM ROYAL - LUXURY SUITES

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΠΙΣΙΝΑ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

BAR